Venadoron

Introductie

Venadoron bij vermoeide, zware benen en ontsierende aderen. Stimuleert de doorbloeding, verfrist en vitaliseert, ook bij veranderingen in de hormoonhuishouding (zwangerschap, overgang) of bij het ouder worden.

Verkrijgbaarheid

Dit gezondheidsproduct is algemeen verkrijgbaar.

Instructies voor gebruik

Voor het gebruik goed schudden. De gel 's morgens en 's avonds goed inwrijven. Na het opbrengen de benen enkele minuten verhoogd neerleggen.

Let op

Bij overgevoeligheid voor Arnica kan Venadoron beter niet worden gebruikt. Arnica kan in uitzonderingsgevallen allergische huidreacties veroorzaken. Deze verdwijnen spoedig nadat het gebruik is gestaakt. Niet gebruiken bij sterk over een groter oppervlak uitstrekkende ontsteking van de huid, bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen of composieten.

Samenstelling

Bevat alcoholische extracten van grote klit, Arnica, sleedoorn (vruchten en jonge loten), duitse lis en citroen, destillaat uit amerikaanse toverhazelaar, etherische olie van citroen en lavendel, citroenzuur, kopersulfaat en natriumsilicaat in een geleibasis van glycerol, xanthaan, alcohol en water. Bevat 21 vol.% alcohol.

Vorm & verpakking

Fles à 100 ml gel.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 63 KB (PDF)