Trekpleister naproxennatrium 220 mg

Introductie

Trekpleister naproxennatrium 220 mg bij hoofdpijn, reumatische pijn, spierpijn, spit, menstruatiepijn, tand- en kiespijn, pijn en koorts bij griep en verkoudheid en pijn en koorts bij vaccinatie.

Verkrijgbaarheid

Dit geneesmiddel is verkrijgbaar bij Trekpleister in Nederland.

Instructies voor gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: niet meer dan 3 tabletten per 24 uur innemen. In het algemeen kan worden volstaan met 1 tablet iedere 8 tot 12 uur. Een aanvangsdosis van 2 tabletten kan worden genomen en als de klachten aanhouden na 12 uur nog een tablet.
Ouderen vanaf 65 jaar: niet meer dan 2 tabletten per 24 uur innemen.

Let op

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor naproxennatrium of één van de andere bestanddelen van de tablet, ernstige nierfunctiestoornissen, als je een inwendige bloeding of maagperforatie hebt of hebt gehad eventueel na eerder NSAID-gebruik, als je een maag- of darmzweer of een ontsteking van het maagslijmvlies hebt of hebt gehad, als je ooit een allergische reactie hebt vertoond bij gebruik van acetylsalicylzuur, ibuprofen of andere pijnstillende en ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's), als je een bloedingsneiging vertoont of wordt behandeld met antistollingsmiddelen, als je last hebt van ernstig hartfalen (onvoldoende pompkracht van het hart) en tijdens het derde trimester van de zwangerschap.

Samenstelling

Bevat 220 mg naproxennatrium per tablet.

Vorm & verpakking

Doosje à 10 filmomhulde tabletten.

Bijsluiter

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Download de officiele bijsluiter 132 KB (PDF)

Bedrijf

Trekpleister