Predictor Early + Express

Introductie

Predictor Early en Express Test kan vanaf 6 dagen voor de verwachte menstruatie uitslag geven over mogelijke zwangerschap inclusief een extra test als bevestiging.

Verkrijgbaarheid

Dit medisch hulpmiddel is verkrijgbaar bij apotheek en drogist.

Instructies voor gebruik

Predictor Early: 1. Test 2. Wacht  3. Resultaat aflezen 
Predictor Express: 4. Bevestigen

Voor de Predictor Early:      
Houd het opnamestaafje tenminste 5 seconden in de urinestraal. Urine kan ook opgevangen worden in een schoon en droog bakje, houdt het staafje dan 5 seconden in de urine. Wanneer het staafje volledig nat is kan de uitslag van de test na 3 minuut afgelezen worden. 

Voor de Predictor Express:                                           
Houd het opnamestaafje tenminste 5 seconden in de urinestraal. Urine kan ook opgevangen worden in een schoon en droog bakje, houdt het staafje dan 20 seconden in de urine. Wanneer het staafje volledig nat is kan de uitslag van de test na 1 minuut afgelezen worden.  

De test is positief (je bent zwanger) indien er twee streepjes verschijnen. Ook kan het voorkomen dat een van de strepen lichter verschijnt. Het resultaat is dan ook positief.
Indien er slechts één streep verschijnt is er geen sprake van zwangerschap.

Let op

Er moet altijd ten minste een streep in het venster zichtbaar zijn. Indien er geen streep verschijnt is er een fout opgetreden en is het resultaat ongeldig.
De test niet gebruiken wanneer het folie beschadigd is.
Bewaren bij kamertempratuur (tussen de 15°C- 28°C).

De test is niet geschikt wanneer behandeling met HCG injecties heeft plaatsgevonden, bij recente zwangerschap of wanneer sprake is van in de overgang zijn. Overmatig drinken voor het uitvoeren van de test kan de testuitslag beïnvloeden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Vorm & verpakking

Doosje à 2 teststicks: Early en Xpress voor eenmalig gebruik.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 614 KB (PDF)

Bedrijf

Omega Pharma Nederland B.V.