Multi-Mam BabyDent

Introductie

Multi-Mam BabyDent verlicht de klachten en vermindert de zwelling die gepaard gaat met het doorkomen van tandjes. Vormt een zacht, verlichtend laagje over het aangetaste tandvlees. Kan eveneens worden gebruikt voor huiduitslag veroorzaakt door kwijlen.

Verkrijgbaarheid

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Instructies voor gebruik

Breng een ruime hoeveelheid gel aan op het gevoelige tandvlees net zo vaak als verlichting nodig is . Masseer de gel zachtjes op het tandvlees met een schone vinger of met een zachte tandenborstel. Probeer na het aanbrengen drinken en oplikken te voorkomen zodat de gel zo lang mogelijk in contact blijft met het tandvlees. Voor een extra verkoelend effect het product in de koelkast bewaren (2 - 8 graden C). De gel kan ook direct op een speen of bijtring worden aangebracht zodat het in contact komt met het tandvlees.

Let op

Allergieën voor de ingrediënten zijn zeer zeldzaam. Breng bij twijfel een beetje gel aan de binnenkant van de onderarm aan en laat deze enige tijd zitten. Als een jeukende rode vlek verschijnt adviseren wij u geen Multi-Mam BabyDent te gebruiken.

Samenstelling

Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer * , Xylitol , Hyaluronzuur * 2QR-complex: gepatenteerde bio-actieve polysacchariden. www.2QR.com

Vorm & verpakking

Doosje met tube à 15 ml gel.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 656 KB (PDF)

Bedrijf

BioClin B.V.