Multi-Gyn Vaginale Douche

Introductie

Multi-Gyn Vaginale Douche voor optimale hygiëne van de vagina, met name bij seksuele activiteit, tijdens menstruatie, en het voorkomen van vaginale infecties zoals een bacteriële – of schimmelinfectie.

Verkrijgbaarheid

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Instructies voor gebruik

Hoe vaak vaginaal douchen aan te raden is, hangt af van de individuele conditie van de vagina (sommige vrouwen zijn bijvoorbeeld gevoeliger voor infecties dan anderen), de levensstijl, de seksuele activiteit, de menstruatie etc. Voor een goede vaginale hygiëne is in het algemeen is 1 maal per week vaginaal douchen voldoende. Voor extra vaginale hygiëne, zoals bij de menstruatie of ter voorkoming van vaginale ongemakken volstaat in het algemeen 3 maal douchen per week. Voor het verlichten van vaginale problemen en ter ondersteuning van het behandelen van een vaginale infectie wordt geadviseerd om 2 maal per dag te douchen gedurende 5 dagen.

Let op

Zover bekend kan de Multi-Gyn Vaginale Douche tijdens zwangerschap veilig en probleemloos gebruikt worden. Indien u zwanger wilt worden, wordt afgeraden om binnen een dag na geslachtsgemeenschap vaginaal te douchen.

Samenstelling

Flesje en canule.

Vorm & verpakking

Doosje met vaginale douche.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 875 KB (PDF)