Multi-Gyn LiquiGel

Introductie

Multi-Gyn LiquiGel behandelt en voorkomt vaginale droogheid. Te gebruiken bij vaginale droogheid tijdens en na de menopauze, als gevolg van hormonale veranderingen, medicijnen en stress, tijdens geslachtsgemeenschap, als gevolg van vaginale atrofie en irritaties en/of ongemakken veroorzaakt door vaginale droogheid.

Verkrijgbaarheid

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Instructies voor gebruik

In geval van vaginale droogheid de gel ten minste 2x per dag of zo vaak als nodig in ruime hoeveelheid in- of aanbrengen. Ter voorkoming van vaginale droogheid of irritatie veroorzaakt hierdoor, de gel 1x per dag in ruime hoeveelheid in- of aanbrengen gedurende een periode van minimaal 5 dagen. Ter bevordering van de natuurlijke vochtigheid van de vagina de gel dagelijks inbrengen voor het slapen.

Let op

Er zijn geen bijwerkingen bekend. Na het aanbrengen kan de gel een warm, tintelend gevoel geven. Dit gevoel is volkomen normaal en verdwijnt na enkele minuten. Deze gel kan niet als anticonceptie worden gebruikt en bevat geen spermicide. Er is echter geen onderzoek gedaan naar de invloed op de activiteit van spermacellen.

Samenstelling

Galactoarabinan Polyglucaronic Acid Crosspolymer*, betaïne, xanthan gum. *2QR-complex: gepatenteerde bioactieve polysacchariden www 2QR.com.

Vorm & verpakking

Doosje met tube en applicator.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 1 MB (PDF)