Gloup Slik Weg!

Introductie

Gloup Slik Weg! om het (door)slikken van vaste geneesmiddelen, zoals tabletten, pillen, dragees, capsules en poeders, te vergemakkelijken.

Verkrijgbaarheid

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Instructies voor gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: per keer vijf ml (een volle theelepel). Bij een grotere hoeveelheid medicijnen kan de hoeveelheid worden verhoogd. Ook kunnen de geneesmiddelen in meerdere porties worden ingenomen.
Kinderen vanaf 6 jaar: maximaal 3x per dag vijf ml (een volle theelepel). Voor een hogere dosering van Gloup, raadpleeg de apotheker.

Let op

Niet bestemd voor het slikken van geneesmiddelen in vloeibare of dispergeerbare vorm. Wanneer u overgevoelig bent voor een of meerdere bestanddelen, raadpleeg dan voor gebruik uw arts of apotheker. Bevat carrageen, een stof die in hoge dosering en bij langdurig gebruik gastro-intestinale klachten kan veroorzaken, in het bijzonder flatulentie en diarree. Wanneer dit optreedt wordt u geadviseerd uw arts of apotheker te raadplegen. Neem in zo'n geval altijd de tube mee.

Samenstelling

De gel bestaat voor meer dan 99% uit natuurlijke ingrediënten, zoals carrageen, water, maltodextrine, calciumchloride, een natuurlijke kleurstof en een natuurlijke smaakstof, met als hulpstoffen aspartaam, citroenzuur en kaliumsorbaat.

Vorm & verpakking

Tube à 150 ml en fles met doseerpomp à 500 ml gel.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 197 KB (PDF)

Bedrijf

Holland Pharma