Excilor Kalknagelbehandeling pen

Introductie

Excilor Kalknagelbehandeling precisie pen ter beschrijding van kalknagels en schimmelnagels.

Verkrijgbaarheid

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Instructies voor gebruik

Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat het product gebruikt wordt. Gebruik de pen applicator om de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand met te behandelen. Breng 2x per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds). Laat even drogen (1 à 2 minuten) voordat de sokken of schoenen aangetrokken kunnen worden.
Na elke applicatie kan nagellak aangebracht worden, vergeet alleen niet om deze er weer af te halen bij de volgende applicatie.

Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is. Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk.  

De pen na applicatie op de kalknagel goed sluiten om verdamping te voorkomen. Gebruik een nagelschaartje om nagels te knippen zodra de nagel aangroeit.

De pen bevat voldoende vloeistof voor 400 applicaties.

Let op

Voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water. 
Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar voor gebruik bij kinderen, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Diabetici met voetproblemen wordt geadviseerd om de huisarts te bezoeken wanneer men begint met het gebruik van Excilor. 

Samenstelling

Ethyllactaat, azijnzuur, penetratiebevorderaar, filmvormend product, water, glycerol, polysorbaat 80, cetylacetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, biotine en bewaarmiddelen (zonder parabenen).

Vorm & verpakking

Bevat een Flacon à 3,3 ml oplossing. 

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 5 MB (PDF)

Bedrijf

Vemedia B.V.

Meer informatie over Excilor Kalknagel pen.