Excilor Kalknagelbehandeling kwastje

Introductie

Excilor Kalknagelbehandeling met kwastje ter bestrijding van kalknagel en schimmelnagels.

Verkrijgbaarheid

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Instructies voor gebruik

Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voor gebruik van het product. Gebruik het kwastje om de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng twee keer per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds).
​Laat even drogen (1 à 2 minuten), waarna sokken of schoenen aangetrokken kunnen worden. Gebruik een nagelschaartje om nagels te knippen zodra de nagel aangroeit.

Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is.

Let op

Voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water.
Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar voor gebruik bij kinderen, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Diabetici met voetproblemen wordt geadviseerd om de huisarts te bezoeken wanneer men begint met het gebruik van Excilor. 

Samenstelling

Ethyllactaat, azijnzuur, penetratie bevorderaar, filmvormende agenten, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetylateerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).

Vorm & verpakking

De verpakking bevat een flacon à 3,3 ml oplossing.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 5 MB (PDF)

Bedrijf

Vemedia B.V.

Meer informatie over Excilor Kalknagelbehandeling kwastje.