Excilor Kalknagelbehandeling Forte

Introductie

Excilor Kalknagelbehandeling Forte voor de behandeling van gevorderde kalknagels.

Verkrijgbaarheid

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Instructies voor gebruik

1x per dag aanbrengen, bij voorkeur na het douchen. Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voor het aanbrengen. Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende aan. Laat de nagel 3-5 minuten drogen. Daarna kunt u uw sokken en/of schoenen weer aantrekken. Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en is het gevolg van het volledig intrekken van het product in de nagel.

Na 24 uur het laagje verwijderen. Dit lukt het beste door aan de zijkant van de nagel een deel los te trekken. Rol het laagje verder los, totdat het helemaal verwijderd is van de nagel. Dit gaat gemakkelijker met warm water of onder de douche. Breng vervolgens een nieuw laagje aan.

Zet de behandeling voort totdat de nagel volledig is hersteld. Voor het beste resultaat, de nagel gedurende minimaal 3 maanden behandelen.

Na elk gebruik het flesje zorgvuldig sluiten om verdamping te voorkomen. Er kan zich een laagje vormen aan de rand van het flesje, dit is normaal.

Let op

Voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alleen op de nagel aanbrengen, voorkom contact met de huid. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water.
Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar voor gebruik bij kinderen, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Diabetici met voetproblemen moeten regelmatig hun arts consulteren. 

Samenstelling

Water, polyurethaan, azijnzuur, pepermuntolie, octlylgallaat, polysorbaat 80, dehydroacetic zuur, cetylacetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, conserveermiddel, biotine.

Vorm & verpakking

Bevat een flesje à 30 ml.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de originele gebruiksaanwijzing 5 MB (PDF)

Bedrijf

Vemedia B.V.

Meer informatie over Excilor Kalknagelbehandeling forte.