Strepfen Citroen en Honing

Introductie

Strepfen Citroen en Honing 8,75 mg zuigtabletten bij keelpijn.

Verkrijgbaarheid

Dit geneesmiddel is verkrijgbaar bij de apotheek en drogist.

Instructies voor gebruik

Voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder: om de 3 tot 6 uur een zuigtablet. Niet meer dan 5 zuigtabletten per 24 uur innemen.

Let op

Niet gebruiken als je allergisch (overgevoelig) bent voor flurbiprofen of voor één van de andere bestanddelen; als je overgevoelig (allergisch) bent voor aspirine of andere NSAID's; als je ooit astma, een fluitende ademhaling of kortademigheid, neusirritatie, zwelling van het gezicht of jeukende huiduitslag (netelroos) hebt gehad na gebruik van aspirine of een andere NSAID; als je een zweer of bloeding in de maag of darmen hebt of hebt gehad (twee of meer episodes van een maagzweer); als je ooit na gebruik van NSAID geneesmiddelen een bloeding of perforatie in de maag of darmen, ernstige darmontsteking (colitis) of problemen met het bloed hebt gekregen. Als je een andere NSAID gebruikt (bijvoorbeeld celecoxib, ibuprofen, diclofenacnatrium, enzovoort); als je in de laatste 3 maanden van je zwangerschap bent; als je hartfalen, nierfalen of leverfalen hebt of hebt gehad; als je jonger bent dan 12 jaar. Kan mogelijk de vruchtbaarheid van vrouwen aantasten, zie bijsluiter.

Samenstelling

De werkzame stof: flurbiprofen 8,75 mg.
De andere stoffen zijn: macrogol 300, kaliumhydroxide, citroensmaak, levomenthol, honing, vloeibare glucose en vloeibare sucrose.

Vorm & verpakking

Doosje à 16 of 24 zuigtabletten.

Bijsluiter

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Download de officiele bijsluiter 209 KB (PDF)

Bedrijf

Reckitt Benckiser Healthcare B.V.